29112010 009.JPG

Hekwerken in de buurt van Houten om zorgeloos te kunnen genieten

Hekwerken Houten

Zoekt u een goede buitenbeveiliging? Zorgeloos weg kunnen gaan of thuis genieten? Kies voor functionaliteit en kwaliteit en laat prachtige hekwerken in de buurt van Houten maken door Optima Staaltechniek. Wij zijn dé specialist in hekwerken in Houten en omgeving en adviseren u graag over een toekomstgericht resultaat. Al uw ideeën en oplossingen werken wij uit in hekwerken in de buurt van Houten die bij u passen. Wij zorgen voor snelle productie, levering en montage zodat u binnen mum van tijd kunt genieten van een veilig gevoel in uw huis of bedrijfspand. Met een moderne werkplaats en een team van ervaren medewerkers kunnen wij al uw wensen vervullen op het gebied van hekwerken.

Assortiment hekwerken

Optima Staaltechniek kan diverse hekwerken in de buurt van Houten ontwikkelen. Deze zijn compleet en veelzijdig in vele stijlen en gemaakt van de beste materialen. Ons bedrijf beschikt over een compleet assortiment hekwerken in de buurt van Houten en maken deze:
Met de coating op de hekwerken die wij leveren in de buurt van Houten zorgen wij voor perfecte bescherming. Zo kunt u jarenlang genieten van een mooi hekwerk.

Eigen hekwerken ontwerpen

Ook kunt u een eigen ontwerp hekwerken in de buurt van Houten laten maken. Dit wordt door ons met de grootste zorg vervaardigd. Volgens uw wensen en uitgaande van de situatie ontwerpen wij een passend product. Optima Staaltechniek ontwerpt, produceert en installeert al jaren hekwerken en poorten in vele soorten en maten. Door de kwalitatief hoogwaardige hekwerken die wij leveren zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in Houten en omgeving.

Overige producten

Optima Staaltechniek heeft zich eind 1999 gespecialiseerd in de productie en reparatie van pneumatische rollenbanen voor, met name, luchtvrachttransport. Enkele honderden rollenbanen hebben inmiddels hun weg gevonden naar de diverse opleggers, aanhangwagens en vrachtwagens door heel Europa. Heeft u interesse in één van deze producten? Of wilt u onze hekwerken in de buurt van Houten komen bekijken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerk hekwerken

Wilt u graag hekwerken laten maken in de buurt van Houten die geheel past bij uw wensen qua kleur, hoogte, modellen en punten? Kies dan voor maatwerk. Maatwerk hekwerken worden gemaakt in de buurt van Houten passend bij uw tuin.